Naar de inhoud springen

Categorie: Kantoor

Inbound gaat verhuizen!

Met trots kunnen we melden dat Inbound in de komende weken gaat verhuizen naar een nieuw kantoor in Schelle. Onze kantoren zullen gedeeld worden met die van onze grootste klant, TB SHOPS in de locatie waar ook Vaporshop Schelle gevestigd zal zijn.

Boomsesteenweg 10 Schelle Inbound

Met een state-of-the-art kantoor met een professionele vergaderruimte en alle voorzieningen rekenen we er natuurlijk op om zo ook in 2017 en 2018 mooi verder te kunnen groeien. Spring gerust eens binnen in juni wanneer de verhuis voltooid is!

Een reactie plaatsen

Nieuwe bureau’s: ruimte voor TB Shops en onze eerste stagair!

Met de groei van onze Belgische klantenportfolio bij Inbound en de uitbreidingen bij TB Shops, een e-commerceproject waar we met yxymedia heel close mee verbonden zijn werd het tijd om ons kantoor wat te gaan uitbreiden.

Allereerst werd een week of twee geleden gestart aan de werkzaamheden aan onze vergaderzaal. Onze klant Window Place is gespecialiseerd in ramen en werd dus ingeschakeld om twee grote schuiframen te plaatsen in onze “buitenkamer” die helemaal wordt omgetoverd tot een full-on vergaderruimte.

schuifraam inbound

Vervolgens werd een andere klant, specialist in meubels op maat Two Do Interieur ingehuurd om twee nieuwe bureau’s te maken in de exacte stijl van onze bestaande bureau’s. Niet alleen moesten de bureau’s modulair zijn – ze moesten ook nog eens perfect binnen de beperkte ruimte passen. Missie geslaagd, zoals je kan zien op de beelden hieronder!

Bureau 2DO Edegem Bureau 2DO Edegem Links Bureau Inbound TB Shops

De grootste reden voor de nieuwe bureau is echter dat we begin februari onze eerste stagair mogen verwelkomen. Jordi komt zowel op het vlak van grafisch ontwerp en web design als op SEO-vlak meewerken (en hopelijk ook bijleren). Vanzelfsprekend zal er ook hier of op de Inbound-blog nog wel wat meer over Jordi verschijnen van zodra hij Ć©cht aan het werk is!

Een reactie plaatsen

En we zijn verhuisd…

yxymedia We zijn verhuisd! Na een toch wel iets langere periode van werken en voorbereiden dan gehoopt zijn we helemaal gesettled op de Prins Boudewijnlaan in Edegem. Er staat nog geen reclamebord voor de deur, en er is ook nog geen autobestickering voorzien op de firmawagen(s), maar binnenkort komt ook dat helemaal in orde!

Neem hoe dan ook gerust even contact met ons op als je eens langs wil komen — we hebben eindelijk plaats om jullie te ontvangen! Nu nog iets vaker deze blog updaten en we zijn er helemaal! šŸ˜‰

Een reactie plaatsen

Foto’s van ons nieuwe kantoor…

Alles is nog erg maagdelijk, maar zo kan je toch al een beetje zien waar yxymedia naartoe gaat in de komende maanden… We zijn er natuurlijk erg trots op, en hopen dat met de hulp van een paar echte deskundigen het er bij verhuis nog een pak beter uitziet.

Natuurlijk ook dan nog een kleine update!

Een reactie plaatsen

We gaan verhuizen!

Goed nieuws voor yxymedia! Recent kwamen Laurent en Frederik ons versterken, en om hen (en de toekomstige teamleden) een ruimere – en betere – werkomgeving te yxymedia kantoor edegembezorgen kochten we een nieuw kantoor op de Prins Boudewijnlaan in Edegem. Op het stratenplan van Antwerpen betekent dat dat we naar de zuidrand van de stad trekken, in de praktijk wil het zeggen dat we een pak beter bereikbaar gaan zijn voor klanten en medewerkers – en dat we qua parkeergelegenheid van onbestaande naar overvloed gaan.

Van zodra we de verhuis helemaal rond hebben posten we graag een paar extra foto’s. Keep your eyes on the blog!

1 reactie

Het belang van een goede multi-monitor setup

Ik werk al sinds 2005 met een multi-monitor setup. Na twee jaar met dual monitors ben ik begin 2008 overgestapt naar een triple monitor setup – en deze heeft vandaag een aanzienlijke update gekregen…

Met dank aan Hanns G. – een wel erg betaalbare optie voor large full HD monitoren. De HG281 (ook wel HG281JD) is op de markt gebracht met het oog op de gamersmarkt, maar voor een online marketer en developer die geen nood heeft aan de kleurdiepte van Samsung-monitoren lijkt het ook een perfecte optie. Groot, toch geen gigantische resolutie (waar ik geen fan van ben omdat het je beeld zo onrealistich maakt ivm die van de doelmarkt), groot contrast en een aanvaardbaar energiegebruik.

De huidige setup (gestuurd door een veel krachtigere Intel i7 – SSD – 12GB RAM) zal mij enablen nog meer beter met on-screeen real estate om te gaan… Na mijn overstap naar een Blackberry Curve is dit een tweede efficiĆ«ntie-investering op Ć©Ć©n week; ik leer bij!

De eerste ontmoetingen met Windows 7 waren ook erg positief, trouwens! šŸ™‚

2 Reacties

yxymedia verhuist

yxymedia is ondertussen iets meer dan een jaar bezig, en we zijn nog steeds niet failliet! Da’s geweldig nieuws, en dat vieren we met een… kantoor! Na een jaar vanuit de woonkamer van de geduldige ouders verhuizen we naar de Metropool Antwerpen.

Foto’s en meer informatie snel!

1 reactie