Naar de inhoud springen

Nieuwe bureau’s: ruimte voor TB Shops en onze eerste stagair!

Met de groei van onze Belgische klantenportfolio bij Inbound en de uitbreidingen bij TB Shops, een e-commerceproject waar we met yxymedia heel close mee verbonden zijn werd het tijd om ons kantoor wat te gaan uitbreiden.

Allereerst werd een week of twee geleden gestart aan de werkzaamheden aan onze vergaderzaal. Onze klant Window Place is gespecialiseerd in ramen en werd dus ingeschakeld om twee grote schuiframen te plaatsen in onze “buitenkamer” die helemaal wordt omgetoverd tot een full-on vergaderruimte.

schuifraam inbound

Vervolgens werd een andere klant, specialist in meubels op maat Two Do Interieur ingehuurd om twee nieuwe bureau’s te maken in de exacte stijl van onze bestaande bureau’s. Niet alleen moesten de bureau’s modulair zijn – ze moesten ook nog eens perfect binnen de beperkte ruimte passen. Missie geslaagd, zoals je kan zien op de beelden hieronder!

Bureau 2DO Edegem Bureau 2DO Edegem Links Bureau Inbound TB Shops

De grootste reden voor de nieuwe bureau is echter dat we begin februari onze eerste stagair mogen verwelkomen. Jordi komt zowel op het vlak van grafisch ontwerp en web design als op SEO-vlak meewerken (en hopelijk ook bijleren). Vanzelfsprekend zal er ook hier of op de Inbound-blog nog wel wat meer over Jordi verschijnen van zodra hij écht aan het werk is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *