Naar de inhoud springen

Yxymedia ondersteunt uitbouw filmaanbieder.nl

Streamingdienst-info website Filmaanbieder.nl, vooral populair in Nederland, kwam een tijdje geleden aankloppen met de vraag om samen met hen door hun aanpak van affiliate-offers én kwalitatieve technische ondersteuning van hun bezoekers te gaan met een focus op UX en SEO.

netflix streaming filmaanbiederSamen met hun ontwikkelaars werkte yxymedia een nieuwe contentstrategie uit die meer de focus legt op informatie over de streamingdiensten zelf en de soft- en hardware die best gebruikt kan worden – en minder focus op de streamingcontent waarover natuurlijk online al heel wat meer informatie te vinden is.

Sinds onze “review” ging het team van Filmaanbieder goed aan de slag met onze opmerkingen, en groeide de “informatiekant” van de website stevig uit tot één van de meest waardevolle kennisdatabanken voor mensen met vragen over Netflix, Amazon Prime, Streamz en Disney Plus.

Ook hun pagina’s over het gebruik van VPN’s, gaming consoles en streaming-devices zijn een mooie toevoeging.

Wij willen Filmaanbieder uitdrukkelijk bedanken voor de fijne samenwerking, en wensen hen nog een heel erg mooie toekomst met hun leuke website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *