Naar de inhoud springen

Het belang van een goede multi-monitor setup

Ik werk al sinds 2005 met een multi-monitor setup. Na twee jaar met dual monitors ben ik begin 2008 overgestapt naar een triple monitor setup – en deze heeft vandaag een aanzienlijke update gekregen…

Met dank aan Hanns G. – een wel erg betaalbare optie voor large full HD monitoren. De HG281 (ook wel HG281JD) is op de markt gebracht met het oog op de gamersmarkt, maar voor een online marketer en developer die geen nood heeft aan de kleurdiepte van Samsung-monitoren lijkt het ook een perfecte optie. Groot, toch geen gigantische resolutie (waar ik geen fan van ben omdat het je beeld zo onrealistich maakt ivm die van de doelmarkt), groot contrast en een aanvaardbaar energiegebruik.

De huidige setup (gestuurd door een veel krachtigere Intel i7 – SSD – 12GB RAM) zal mij enablen nog meer beter met on-screeen real estate om te gaan… Na mijn overstap naar een Blackberry Curve is dit een tweede efficiëntie-investering op één week; ik leer bij!

De eerste ontmoetingen met Windows 7 waren ook erg positief, trouwens! 🙂

2 Reacties

 1. Gaston Gaston

  Hallo,

  Kunt u mij vertellen waar deze monitor te verkrijgen is?

  Hartelijk dank,

  Gaston

 2. Bert Bert

  Verschillende Nederlandse winkels verkopen ze – zowel bij Saland Automatisering als bij Coolsystems zijn ze in principe in stock!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *