Naar de inhoud springen

Categorie: Las Vegas

Tobacco Plus Expo 2021 in Las Vegas: wat nu?

Voor Vaporshop trek ik elk jaar samen met enkele collega’s naar Las Vegas voor Tobacco Plus Expo, een tradeshow waar niet alleen de tabaksector (waar wij natuurlijk weinig affiniteit mee hebben) maar ook de hele vapewereld bijeenkomt. Dit bezoek is voor ons al elk jaar erg waardevol gebleken en heeft een grote impact gehad op onze mogelijkheid om relaties over de hele vapesector uit te bouwen.

Door de COVID-19 pandemie begint ons bezoek aan de komende Tobacco Plus Expo in mei stevig in het gedrang te komen. Reizen naar de VS is nog steeds verboden, en het lijkt erop dat een vaccin voor mezelf en mijn collega’s zeker niet zal lukken voor mei. Vanzelfsprekend begrijp ik dat wij geen prioriteit zijn.

Toch begint de impact van de coronacrisis groter en groter te worden. Naast het slechtste boekjaar sinds de start van mijn carrière als ondernemer begint nu ook de verdere uitbouw van ons professioneel netwerk en dus de nabije toekomst en onze mogelijkheid om aan export te doen stevig gefnuikt te worden.

Wij hopen tegen mei duidelijkheid te hebben over waar we naartoe kunnen en wat haalbaar is. Hopelijk kan 2021 snel een jaar worden van “back to normal” zodat we onze business terug op de rails kunnen krijgen.

Hieronder alvast wat sfeerbeelden van vorig jaar!

Een reactie plaatsen

Pubcon 2011 voorbereidingen…

We gaan Las Vegas veroveren met Pubcon 2011, en om met weer wat extra Amerikaanse klanten binnen te halen gaan we ze allemaal charmeren met Vegas-themed promotionele pokerchips.

Als iemand een setje wil – roep maar! 🙂

chipsyxy

3 Reacties

In Las Vegas voor CurvExpo en een paar meetings…

Wynn Las Vegas Hotel & CasinoDit is het mooie van je online business op de US-markt richten. Een paar keer per jaar trekt yxymedia naar Las Vegas voor CurvExpo, en meetings met klanten en prospects uit de streek. We hebben een aantal sites die volledig op Las Vegas gericht zijn – en hoewel de economie hier enorm te lijden heeft onder de economische crisis begin ik ook hier enorme verbeteringen te zien…

CurvExpo was alleszins een succes. Meer merken dan vorige keer, meer nieuwe merken dan ooit te voren en een prachtige show in The Venetian Hotel.

De Las Vegas Exotic Rental Car markt begint zich ook te herstellen, en ook in die branche hebben we er een verbazend goeie trip opzitten.

Nog één dagje hier (met nog één meeting), en dan terug naar het koude België voor the aftermath! 🙂

2 Reacties

Las Vegas SEO Experts gelanceerd

Na een prospectieweek in Las Vegas begin mei heeft yxymedia besloten zich agressief op de Las Vegas SEO markt te storten. Door de snelle uitbreiding van ons Las Vegas-gerelateerde portfolio kregen we steeds meer vragen in die richting — en nu is ook daadwerkelijk besloten onze inventory in deze niche met het oog op client-aimed SEO uit te bouwen.

We plannen ook enkele acquisities, meer daarover hopelijk snel op de blog… Ondertussen staat Las Vegas SEO Experts alvast online — go and take a look! 🙂

Een reactie plaatsen

Werkuitje naar Las Vegas gepland

Yxymedia trekt naar Las Vegas, baby! Met Lingerie Americas kent Las Vegas één van de grootste lingeriebeurzen ter wereld, en natuurlijk moet yxymedia aanwezig zijn voor research & contacten. Goed nieuws voor mij, want ik ben nog nooit in Sin City geweest — en kijk er al jaren naar uit…

De eerste plannen zijn er, vlucht lijkt goed mee te vallen met Delta.

connections vluchten las vegas

Hotel-gewijs ben ik er nog niet helemaal uit, maar een locatie op de Strip is WEL cruciaal. Momenteel staan de Signature towers van de MGM grand op kop (richtprijs schappelijk aan $685 voor vier nachten, net voor de Mirage en Bellagio.

I’ll keep you all posted as we move closer ^^

Een reactie plaatsen