Naar de inhoud springen

Tobacco Plus Expo 2021 in Las Vegas: wat nu?

Voor Vaporshop trek ik elk jaar samen met enkele collega’s naar Las Vegas voor Tobacco Plus Expo, een tradeshow waar niet alleen de tabaksector (waar wij natuurlijk weinig affiniteit mee hebben) maar ook de hele vapewereld bijeenkomt. Dit bezoek is voor ons al elk jaar erg waardevol gebleken en heeft een grote impact gehad op onze mogelijkheid om relaties over de hele vapesector uit te bouwen.

Door de COVID-19 pandemie begint ons bezoek aan de komende Tobacco Plus Expo in mei stevig in het gedrang te komen. Reizen naar de VS is nog steeds verboden, en het lijkt erop dat een vaccin voor mezelf en mijn collega’s zeker niet zal lukken voor mei. Vanzelfsprekend begrijp ik dat wij geen prioriteit zijn.

Toch begint de impact van de coronacrisis groter en groter te worden. Naast het slechtste boekjaar sinds de start van mijn carrière als ondernemer begint nu ook de verdere uitbouw van ons professioneel netwerk en dus de nabije toekomst en onze mogelijkheid om aan export te doen stevig gefnuikt te worden.

Wij hopen tegen mei duidelijkheid te hebben over waar we naartoe kunnen en wat haalbaar is. Hopelijk kan 2021 snel een jaar worden van “back to normal” zodat we onze business terug op de rails kunnen krijgen.

Hieronder alvast wat sfeerbeelden van vorig jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *