Naar de inhoud springen

Categorie: Other

Wij hosten met trots abillionlives.be

We doen heel wat werk voor de Vaporshop Franchises, en met heel veel trots hebben we dus ook gekozen om ABillionLives.be te hosten om de prachtige documentaire “A Billion Lives” te ondersteunen. Check deze zeker voor de échte waarheid over de e-sigaret!

De Verenigde Naties Wereldgezondheidsorganisatie projecteert dat een miljard mensen voortijdig zullen sterven van het roken van deze eeuw. In de komende 20 jaar zullen er bijna 1,6 miljard rokers over de hele wereld zijn. Een miljard Leven heeft een kritische blik op de geschiedenis van roken en de corruptie die heeft geleid tot de huidige situatie waar veiliger en gezondere alternatieven in de meeste landen verboden of zwaar worden beperkt, terwijl de sigarettenhandel voortdurend beschermd wordt. De film onderzoekt belangrijke belangenconflicten en corruptie tussen regeringen, grote farmaceutische bedrijven en ambtenaren van de volksgezondheid. Het kijkt ook naar de geschiedenis van e-sigaretten, evenals de rol damptechnologie en de Sweedse snus hebben gespeeld in de huidige gezondheidscrisis.

Een reactie plaatsen

Tomorrowland 2011

Tomorrowland 2011 was alweer de 7de editie van het dancefestival in De Schorre, het provinciaal recreatiedomein van de provincie Antwerpen in Boom. Dit jaar was het eerste jaar dat het festival 3 dagen zou doorgaan, en bij mijn weten ook de eerste keer dat er slecht weer voorspeld was…

Niets van gemerkt echter, want eens de speeltuin van Tomorrowland binnengetreden, is alles een en al zonneschijn. Enerzijds te wijten aan de moeite die ID&T steekt in schitterende podia, leuke decoratie op de wandelgangen en feeërieke sfeer, anderzijds omdat de weergoden ons beter gezind waren dan de berichten hadden voorspeld. Pech voor zij die hun ticket nog snel verkochten!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M7CdTAiaLes[/youtube]

Thema dit jaar was “Alice in Wonderland”, dus alles perfect uitgedacht om het sprookje te laten uitkomen. Kastelen als podia, vrolijke fonteintjes, vlindertjes in de bomen, felle kleuren. En daarin dan 60 000 goedgezinde mensen… Sowieso een feestje! En zoveel volk is ook hoegenaamd geen probleem, gezien er per dag 14 stages te bezichtigen zijn. Er is voor elk wat wils. Hetzelfde geldt trouwens voor het eten: klassieke burger-met-friet, vegetarisch, Chinees of – ja, waarom niet – mosselen? Of mag het wat meer zijn en kies je voor een gestyled gerechtje van Wout Bru? Allemaal voorzien.

En de sfeer zit goed, natuurlijk. Naar Tomorrowland kom je maar om 1 reden: je laten onderdompelen in de sfeer en de muziek. En als je met andere intenties vertrekt, halen ze je er wel uit. Ook dit jaar weer was security alom tegenwoordig, en stonden de politiediensten uit de Rupelstreek met man en macht klaar om alles in goede banen te leiden – dit jaar zelfs door communicatie via Twitter!

Er is een reden dat Tomorrowland elk jaar groter wordt, meer volk ontvangt, en de tickets steeds sneller uitverkocht zijn. Het ganse plaatje klopt gewoon.

Ik zit volgend jaar in ieder geval klaar om opnieuw tickets te bestellen!

VOLK TOMORROWLAND 2011

2 Reacties