Naar de inhoud springen

Categorie: Google Adsense

Adsense Maintenance Dagje… :)

Yxymedia’s portfolio blijft groeien. In de laatste paar maanden is er zwaar gefocust op Las Vegas Exotic Rental Car (1, 2, …)  -, Real Estate (1, 2, …) -, Health related (1, 2, …) – en Car related (1, 2, …) sites, en de tijd is gekomen waarop ik een relatief groot aantal van deze websites ook van Google Adsense advertenties wil voorzien. Voor één of twee sites is het optimalizeren van adsense-plaatsing en het fysiek plaatsen van deze advertenties geen nerv-wrecking job, maar als je een lijst van een honderdtal domains moet voorzien van Adsense is zo’n Adsense-dagje een kleine hel.

adsense dagje

Anyway – heb er een zestal gedaan op één uur, nog een kleine 15 uur te gaan dus… 😉

Een reactie plaatsen

En toen viel het internet stil…

Vorig jaar voelde ik de impact van de kerstdagen financieel veel minder. Vaste job, the works (en een site die het toevallig eind december erg goed deed en alles goedmaakte). Dit jaar is wel wat anders. 😀

De voorbije dagen is mijn Adsense-inkomen teruggevallen tot zo’n 50% van wat ’t normaal is, en traffic-gewijs is de daling NOG groter. ’t Is een beetje spijtig omdat ‘k een erg mooie Adsense-maand aan ’t draaien was, maar goed — da’s dan maar voor januari.

Gelukkig zijn er nog online marketingvormen die niet afhankelijk zijn van traffic. 😉

Fingers crossed dat iedereen snel terug gaat werken. ^^ Merry Christmas, trouwens.

1 reactie