Naar de inhoud springen

Categorie: E-Commerce

Yxymedia ondersteunt Nasma.be

Nasma.be is een nieuwe spirituele webwinkel die zich focust op een aantal spirituele producten die tegenwoordig aan populariteit winnen.Nasma Door te focussen op duurzaamheid en kwaliteit proberen ze het verschil te maken met de vaak buitenlandse “grootwarenhuizen” die allerhande spirituele producten verdelen en in bulk shippen.

Yxymedia neemt een adviserende rol aan bij Nasma.be. Onze e-commerce en retailervaring zal hopelijk mee het verschil maken om de wierook, edelstenen en andere producten van Nasma.be snel een plaats in de Vlaamse huishoudens te laten vinden.

Het team van Nasma.be is alleszins erg gemotiveerd om een betrouwbare en professionele winkel te worden voor alle spirituele Vlamingen. Heb je een vraag? Stuur ze een berichtje via Whatsapp op +32 456 32 33 61 of een emailtje naar hun klantendienst!

Een reactie plaatsen

Yxymedia bouwt mee aan Thee.be

Altijd fijn om mee in een nieuw project te stappen. Samen met Steffi Vertriest en Thomas Matthys springt yxymedia mee in een nieuw, boeiend & Belgisch E-commerceverhaal: Thee.be.

Op Thee.be zullen we niet alleen een gigantische selectie losse thee en accessoires gaan verkopen; er zal ook keihard gewerkt worden aan een contentluik waar Steffi met haar jaren ervaring én diploma Theesommelier de leiding in zal nemen.

Voor ons is de taak natuurlijk simpel: samen met Thomas het hele online marketingluik uitwerken. Op vlak van logistiek rekenen we op onze bestaande partners bij TB Invest in Schelle.

Spannend! Als jij een theeliefhebber bent; bookmark dan zeker de website – want we hopen ergens in het najaar helemaal live te gaan!

Een reactie plaatsen

Hoe yxymedia grote stappen zet in E-Commerce

Ons bedrijf is de laatste jaren stevig geëvolueerd van een puur SEO-bedrijf tot een all-round internetbureau dat naast SEO ook website development, e-commerceweb content en e-commerce aanbiedt op de Vlaamse markt onder z’n nieuwe merknaam Inbound. Grote stappen zijn gezet, en het hele team heeft z’n jobinhoud op relatief korte tijd stevig zien veranderen.

Met de nieuwe focus op E-Commerce werd door Frederik en Laurent de basis gelegd voor een stevig e-commerce systeem dat ondertussen al het daglicht zag op enkele websites van klanten én op de websites van het bevriende TB Shops. Het systeem is sneller dan Magento, makkelijker aanpasbaar dan zowat elk ander legacy systeem op de markt, en uiterst gebruiksvriendelijk in de backend. Makkelijk beheer van een webshop is voor elke gebruiker cruciaal aangezien het een constante taak is bij succesvolle webretailers.

Qua SEO is het vanzelfsprekend een uitstekend systeem. Niet alleen qua opbouw van de websitecode, maar ook op het vlak van structuur en communicatie met Google. We zijn er erg trots op, en geven graag demo’s! 🙂

Een reactie plaatsen