Inbound gaat verhuizen!

Filed under: Inbound,Kantoor — Tags: , — Bert @ 3:24 pm

Met trots kunnen we melden dat Inbound in de komende weken gaat verhuizen naar een nieuw kantoor in Schelle. Onze kantoren zullen gedeeld worden met die van onze grootste klant, TB SHOPS in de locatie waar ook Vaporshop Schelle gevestigd zal zijn.

Boomsesteenweg 10 Schelle Inbound

Met een state-of-the-art kantoor met een professionele vergaderruimte en alle voorzieningen rekenen we er natuurlijk op om zo ook in 2017 en 2018 mooi verder te kunnen groeien. Spring gerust eens binnen in juni wanneer de verhuis voltooid is!

Wij hosten met trots abillionlives.be

Filed under: Other — Bert @ 11:13 pm

We doen heel wat werk voor de Vaporshop Franchises, en met heel veel trots hebben we dus ook gekozen om ABillionLives.be te hosten om de prachtige documentaire “A Billion Lives” te ondersteunen. Check deze zeker voor de ├ęchte waarheid over de e-sigaret!

De Verenigde Naties Wereldgezondheidsorganisatie projecteert dat een miljard mensen voortijdig zullen sterven van het roken van deze eeuw. In de komende 20 jaar zullen er bijna 1,6 miljard rokers over de hele wereld zijn. Een miljard Leven heeft een kritische blik op de geschiedenis van roken en de corruptie die heeft geleid tot de huidige situatie waar veiliger en gezondere alternatieven in de meeste landen verboden of zwaar worden beperkt, terwijl de sigarettenhandel voortdurend beschermd wordt. De film onderzoekt belangrijke belangenconflicten en corruptie tussen regeringen, grote farmaceutische bedrijven en ambtenaren van de volksgezondheid. Het kijkt ook naar de geschiedenis van e-sigaretten, evenals de rol damptechnologie en de Sweedse snus hebben gespeeld in de huidige gezondheidscrisis.